Regler för klubbmästerskap 2021

Allmänt:

Tävlingen är öppen för medlemmar i Fjälkinge FK och består i år av 4 deltävlingar med 2 teman i respektive deltävling. I år tävlar vi endast med digitala bilder. Du får delta med max 3 bilder/tema. Du kan delta i fritt antal deltävlingar. Klubbmästare blir den som tagit flest poäng totalt då samtliga deltävlingar summerats. Förutom klubbmästare så utser vi Årets bild bland de 8 vinnarbilderna i deltävlingarna. Tävlingarna bedöms av en fristående jury, t ex en annan fotoklubb eller fotograf. Det kostar 100 kronor att delta i klubbmästerskapet och då är du med i alla deltävlingarna. Avgiften sätts in på klubbens bankgiro 5253-7735. Ange för vad och vem.

Teman 2021:

Deltävling 1. Inskick 21 mars Vinter Järnväg Deltävling 2. Inskick 20 juni. Färgstarkt Gatufoto Deltävling 3. Inskick 19 september. Övergivet Minimalism Deltävling 4. Inskick 14 november. Höst Spegling

Regler digitala bilder:

Bilderna ska vara i jpeg-format med långa sidan 2048 pixlar. Alla bilder ska namnges med dina initialer samt titel skilt åt genom understreck, t ex NN_solnedgång.jpeg. Du får bara tävla med dina egna bilder. Datorbehandlade bilder är tillåtna.

Poängberäkning:

De fem bäst placerade bilderna får poäng enligt följande: Plats ett ger 10 poäng, plats två ger 7 poäng, plats tre ger 5 poäng, plats fyra ger 3 poäng och plats fem ger 2 poäng. Resten av bilderna hamnar på plats sex och får 1 poäng vardera.

Priser:

Årets klubbmästare samt vinnaren av årets bild erhåller blommor samt diplom.
Välkommen till Fjälkinge Fotoklubb Kristianstad! Startsida Om föreningen Styrelsen Bli medlem Kalender Tävlingar Tävlingsresultat Medlemmarnas fotosidor Klubbens stadgar Välkommen till Fjälkinge Fotoklubb Kristianstad!